bild

bild

tisdag 13 mars 2012

Rumor has it...

För det första vill jag bara uttrycka tacksamhet över att ultraljud för människor är mer exakta än de som görs på hundar.
Så att man slipper obehagliga överraskningar.
När Ruffs dräktiga bullterrierflickvän var till veterinären visade ultraljudet att det var två valpar där inne. Och visst, det kunde förstås gömma sig fler men två var det alldeles säkert.
Att det gömde sig hela sex valpar till kom lite som en chock (varav en var dödfödd).
Så nu har alltså Ruff genom ett ooooops! blivit pappa till inte mindre än sju valpar.
Jag har inte hunnit se dem än men tydligen är det bara en av dem som är helvit. Lustigt, med tanke på att såna som Ruff bara finns i en färg och att tiken också är helvit.
Mitt i alla känslor och allt kaos ställer jag mig samma fråga om och om igen:
Hur i hela friden ska jag kunna värja mig mot att ta hem en valp???

4 kommentarer:

  1. Ja, det kan vara svårt, Jag minns då vår Blondi fick 6 valpar...Ena av dem har min brorsa o mamma...jag är så sugen på att ta hit den, men, men.....

    Kram på dej

    SvaraRadera
  2. Ja det undrar jag med. Ser man valpar så är man såld. Eller så blir DE sålda till en själv. Jaså det blev så många. Uj uj. =D Säga vad man vill om snipp snipp osv men valpar är gulliga och gosiga. =)

    SvaraRadera
  3. Ja, själv är jag bara glad att vi lyckades hindra vår hankatt och vår honkatt att para sig med varandra innan kastreringen. För då hade det vacklat omkring en massa harmynta och halvgalna stackare här hemma. Kattungar, alltså.

    SvaraRadera
  4. Enda chansen är att du ALDRIG besöker dem... För har man väl sett dem går de inte att motstå... Freja/ http://blogg.amelia.se/reddevil/

    SvaraRadera