bild

bild

fredag 30 mars 2012

TGIF

Nämen jag skojar bara. Med rubriken alltså. Det räcker ju att gå in och läsa den arton miljoner gånger på fejjan varje fredag.


Icke att förglömma så är fredag min mest arbetssamma veckodag dessutom. I alla fall om man räknar Hälsans Trädgård och Terapi som arbete. Vilket jag gör. För att inte tala om vilket heltidsarbete det är att gå omkring och må råtta över att inte orka vara på sitt riktiga jobb. Eller mitt "gamla" jobb, som barnen säger. De verkar tvivla starkt på att det finns kvar. Ungar är smarta.


Herr B får också sina fiskar varma idag. Han ska nämligen fira sin sista sjukskrivningsdag med att skruva ihop resten av IKEA-grejerna. Hoppas bara att det ser skapligt ut här när jag kommer hem i eftermiddag. Hehe, hoppas kan man ju alltid.


Nä hörrni. Jag vet inte ens varför jag öppnade laptopen nu. Places to go, people to see och allt det där. Antagligen var det bara ett svepskäl för att försöka slippa kamma igenom mitt nytvättade problemhår.


PS! Missa inte slutspelshockeyn ikväll. Den förra rysaren gick med sina sex perioder till historien som den tredje längsta slutspelsmatchen ever. Men ikväll vinner SAIK under ordinarie matchtid. På knockout.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar