bild

bild

måndag 23 april 2012

Gipsad fot

Hård dag på jobbet?
Tja, det beror väl på hur man ser det.
Jag fick för mig att jag skulle gjuta av min egen fot i betong.
Så dagens merjobb blev att först göra en form i gips.
Dagen till ära hade jag extra tighta jeans på mig så det var inte tvärenkelt att få alla gipsremsor på plats, haha.
Det lustigaste är förresten att herr B gjort exakt samma sak som jag på sitt riktiga jobb idag. Hans byggelever har nämligen drillats i betongens värld. Men på karlaktigt vis var det visst en utegrill som skulle gjutas. Dessutom hoppas jag att han kommit ihåg att göra en liten skiva till mig som ska sättas på ett gammalt symaskinsunderrede. Antagligen har han låtit bli att gjuta av sina fötter. Mest kanske på grund av den omfattande betongåtgången till hans breda 46:or.
Lika bra att jag inte hade orkat duscha i morse, för nu har jag gips överallt.
Fast jag kan inte påstå att jag har mer ork till en dusch nu.
Efter att ha handlat lite, tagit ut hundarna och hämtat in dagens äggskörd tror jag inte att jag ska göra så mycket mer.
Förutom att vila mig i form då. Lätt som en plätt, eller hur det nu var.
Dagens middag får som vanligt styras av "kort datum"-varor från Willys: grillkorv med chorizosmak + grädde = korvstroganoff. Till det riven chiliost med flera dagar(!) kvar i hållbarhet. Men det fixar herr B lika bra som jag, måste jag säga. För nåt år sedan kunde han bara steka falukorv men nu lagar han faktiskt lite av varje.




Mungiporna upp! En av många spexbilder från braseftermiddagen igår. Bäst att radera dem, för jag har en känsla av att de kommer att användas emot mig på fejjan eller nåt annars.

2 kommentarer:

  1. Lät ju jätteambitiöst att ljuta av sitt ben! Eller fot. Jag har inte gjort någonting på hela dagen känns det som. Nu är det för sent att skärpa sig så jag tänkte sova middag. Kram!

    SvaraRadera
  2. Och vad ska du ha foten till sen? Trädgårdsprydnad? Dörrstopp? för att sparka dummingar med? Ser frame emot fortsättningen...

    SvaraRadera