bild

bild

onsdag 18 april 2012

Troll

Ja, nog har det verkligen gått troll i herr B:s eviga pendlande fram och tillbaka till lyxkliniken i Umeå.
Idag är det dags igen.
Och naturligtvis är det....snöoväder!
Hade han åkt igår eller vilken annan dag som helst hade det varit en torr E4 och strålande sol.
Bäst jag följer med som farthållare.
Jag hade egentligen tänkt stanna hemma och sova men det blir jag ju sällan piggare av så det får skjutas upp till en mycket osäker framtid.
Det här med att vara sjukskriven tar som vanligt knäcken på mig. Jag har dragit ner terapin till hälften för att hinna med resten av mina åtaganden.
Nu är det den här barninterventionen som tar plats, ork och en hel massa tid. Plus att jag har läkarbesök på fredag. Ja, plus Hälsans Trädgård och allt annat.
Kanske inte undra på att jag blev stående som ett fån i ett jordigt kök igår och inte tog mig vidare efter att ha planterat om endast en ynka krukväxt.
När jag lämnade allt och gick och lade mig tror jag banne mig att jag sov innan huvudet landade på kudden.
Om det inte snöade så förbannat skulle jag kunna sova i bilen idag. Men det är inte troligt. För då kan jag ju inte sitta och panikartat trycka ner foten på passagerarplatsens osynliga bromspedal.



Lockande att gå ut överhuvudtaget? Nja. Tur man inte är så dum att man drar på sig en fjärde hund i alla fall. Eller vänta nu, det var nog inte riktigt sant. Nåja, bor man i Narnia med ständigt hundväder är det väl lika bra att utöka flocken. Om inte annat håller de väl inomhustemperaturen uppe.




Längst till höger: min kinesiska gräslök i mitt lilla växthus i köket. Kryp ner igen små vänner, kryp ner igen...

3 kommentarer:

  1. Usch, kör försiktigt!! (Hmmm, så det var alltså ett listigt knep att göra dig av med hönsen? För då har ni ju färre djur allt som allt även om du tar en hund till. Jag är djupt imponerad.)

    SvaraRadera
  2. Jefla snö. Vi fick också snö i natt.

    Kinesisk? Fränt. Fast mindre fränt i kylan kanske. Ja lycka till idag ändå. Kör försiktigt för helsike. Eller sitt bredvid försiktigt.

    SvaraRadera
  3. Klart det ska bli en hund till, nu har ni ju inga höns, det finns alltså utrymme för lika många djur av annan art!/ Freja

    SvaraRadera