bild

bild

torsdag 14 juni 2012

3 av 7

Så har tre glada herrar i åldrarna 3-36 år gått på sommarlov.
Eller glada och glada...
Jag försökte just locka den äldsta herren med en starköl mitt på blanka torsdagseftermiddagen för att han skulle få upp mungiporna. Men det var nobben.
Hade jag gillat öl hade jag klunkat i mig hela där och då på stående fot, bara för det.
Vad är det för fasoner?
Äh, nu kanske det var lika bra, eftersom en liten kommunikationsmiss har gjort att jag är nödd och tvungen att sätta mig bakom ratten ikväll.
Vanligt hårsprej är verkligen inte samma sak som ROSA hårsprej. Nämligen.
8-åringen och hans kompis H har bestämt att de ska stå längst fram i kyrkan med neonrosa kalufser imorgon.
Coolt, kan jag tycka.
Å andra sidan kan jag tycka att han borde ha lärt sig av förra gången. Då halloweenfärgen envist satt kvar till långt efter jul.
Men på sommarlovet kanske man får snagga honom åtminstone.


Jag är slutare än slutast. Undrar hur ofta jag skriver så egentligen? Hm. Men det är inte mindre sant för det. Det känns dessutom som om min chans till att vila och rehabilitera mig tog slut idag och kommer inte tillbaka förrän om tio veckor.


Inte för att jag haft en sån jobbig dag idag. Det jobbigaste som hänt är väl att jag upptäckte att ormen gått och blivit förkyld. Tur i oturen var att vännen - och tillika ormens förra ägare - E var här och kunde lugna mig. Tydligen har han varit förkyld den här tiden på året flera gånger förut. Kanske en kombination med halvtaskig matlust under vinterdvalan och något annat. Hon sa att förkylningarna brukar föregås av en något misslyckad ömsning, och det var precis vad som hände häromdagen. Vi fick blöta loss det sista av skinnet och så ska det egentligen inte bli.


Hur som helst...
Så har jag som sagt haft besök. Plus att det sprungit en massa annat löst(!) folk här. Och jag blir trött i huvve. Så är det bara. Planerna på att moppa iväg till stan försvann i ett rökmoln. Men utbränd-smart som jag är numera hade jag inte bokat in mig hos min vän. Lika smart var jag när jag fick erbjudande om att åka och shoppa med en annan vän och tackade nej till det. Så jag är inte helt obildbar.



4 kommentarer:

  1. Sociala kontakter är luriga. I bland ger de energi, men lika ofta tar de energi FAST man faktiskt tycker att det är kul att träffas.

    Jag tycker oxå det låter coolt med chokrosa hår... Dottern har beställt "knorvor" av mig i kväll. Det innebär att jag ska snurra upp hennes hårtestar i massor av miniknutar som blir ett riktigt burr till avslutningen i morgon...

    SvaraRadera
  2. Jag vet precis vad du behöver - en weekend i Stockholm. Om Herr B betalar flygbiljetten så står jag för mat, vin och husrum. Jag menar det....

    SvaraRadera
  3. Nettan - sitter här och läser i kapp lite.. Och funderar. Och funderar. Lite som professor Balatazar.. Jag känner så väl igen mig i det du skriver om att inte veta vad omvärlden kan göra för en själv. Att man alltid - i alla lägen - ligger steget före. Förutom när det gäller en själv.. Jag funderar på hur jag skulle kunna hjälpa dig att bryta det. Så att jag sedan kan hjälpa mig själv att bryta det beteendet.. *suck*

    jag gör det jag kan: skickar en massa kramar!!!

    SvaraRadera
  4. Misstänker att Ozzy är pollenallergiker.

    SvaraRadera