bild

bild

tisdag 12 juni 2012

Stress

Efter en pissdålig natt flyttade jag över till 6-åringens säng i morse och tänkte somna om.
Jag hade ju inte terapi förrän 10 och så Hälsans Trädgård efter det fram till 14. Som kompensation för att vara ledig på fredag.
Men var det inte nåt idag.....? Tänkte jag vid 7.45-rycket, när jag just skulle somna om.
Jo, just tusan! Terapin var ju redan 8.30 idag.
Att klä sig, skjutsa 15-åring till skolan och sedan de nästan två milen till stan och ändå ha tre minuter tillgodo i väntrummet var rätt så bra jobbat på 35 minuter. Till och med enligt mina mått mätt.
Men dagens stress slutade inte där.
12-åringens klass hade husdjursutställning idag. Innan jag kom på att jag var tvungen byta dag på Hälsans hade jag visst lovat att komma dit med ormen.
Så det var bara att korta ner dagen och köra racer från Hälsans för att stoppa in hundarna i hundgården och sedan leta reda på reseterrariet. I min stress märkte jag inte att dörren till hundgården inte var reglad och två hundar är därför sedan dess försvunna.
Men jag hann plocka med mig ormen i alla fall. Vilket gjorde stor succé bland alla katter och hundar. Jag själv gjorde nog ingen större succé men det var förstås bara att bita i det sura äpplet och be om ursäkt till fröken att föräldrarna Annorlunda lyste med sin frånvaro på förra veckans möte.
På utställningen träffade jag en bekant som bjöd mig på kaffe på dagiset intill som hon jobbar på....
Varvid mina barns dagis dundrar in för att leka. 3-åringen sätter sig i mitt knä och vill följa med hem. Ja, det var ju bara att ta hem dem då.
Nu väntar jag bara på att en halvtimme ska gå och så är det dags att hämta hem ormen.
Och förresten kom jag på en sak jag glömde göra på Hälsans. En viktig. Fan.
Har vi nåt inbokat ikväll så skriker jag!

1 kommentar:

  1. ÖÖööööh, fick stressont i magen av att läsa inlägget...

    SvaraRadera