bild

bild

måndag 4 juni 2012

Smörgåstårta hela dagen

Nja, min födelsedagsannons gick väl inte riktigt hem alltså.
Och inte blev det bättre av att lillebror påpekade att 12-åringen hade "slät militärfrilla" på bilden.
Men sedan skrattade i alla fall födelsedagsbarnet när jag hojtade till hans kompis i telefonen att han inte fick missa bilden.
Vi har firat hela morgonen. Smörgåstårta till frukost enligt önskemål. I paketen fanns crosskläder, fiskegrejer, godis, sprejfärg och inte minst en gitarr. I eftermiddag kommer några vänner och så blir det släktkalas ikväll.


För 12 år sedan vid den här tiden var världen vänd upp och ner. 07.32 kom han ut. Pytteliten, flintskallig och väldigt lik min morfar. Det var en lätt förlossning. Min allra lättaste. Utan bedövning men med full kontroll från min sida ploppade (nåja) han ut efter endast tre krystvärkar. Jag mådde prima. Han mådde prima. Hela förmiddagen satt vi bara och väntade på att få åka hem. 15-åringen var en stolt storebror. Jag tror faktiskt aldrig att han var svartsjuk eller elak mot den lille. Efterklok som jag var gjorde jag inte om missen att fota på BB utan film i kameran. Men tyvärr blev det inte så många bilder ändå. Skräpkamera. Fast det har ju tagits igen med råge senare.


Hipp, hipp hurra för världens bästaste Jan Isak idag!!

1 kommentar:

  1. Hurra! Födelsedagar är bra dagar. För barn, kanske ska tilläggas :-)

    SvaraRadera