bild

bild

torsdag 31 maj 2012

Valsång och vågskvalp

Jo, jag åt ju en icke helt hälsosam lunchbuffé igår.
Överåt, ska väl också tilläggas.
När jag hade däckat i sängen just före middagen vaknade jag och var törstig....
Något som övergick till ett märkligt sockersug (som jag verkligen inte har ofta).
Så törstsläckaren blev två glas läsk(!).
För att balansera upp den salta lunchen, som jag sa till herr B.
Men jag gillar ju inte sött det blev ändå inte bra.
Det var nåt som fattades...
Så jag snodde ett gäng ostbollar från småtrollens hemliga (jo, tjena) lager.
Och blev törstig igen...
Provade dricka mormorssaft.
Och höll sedan på att kräkas.
Idag är magen lite...ähum, orolig. Uppblåst.
Rätt åt mig.
Intressant va?


Jag har just skickat in en annons till tidningen. 11-åringen fyller år på måndag och jag har mått råtta över att jag missade att skicka in 6-åringen i tid härom veckan. Nä, barn ska firas på rätt dag och inte i efterskott! Det är viktigt. Även om frågan i vanlig ordning är om mitt val av bild i annonsen kommer att orsaka blodvite. Men det kan inte hjälpas. Jag tycker det är urtråkigt med föräldrar som sätter in sockersöta bilder på sina barn. För mig är det viktigt att personligheten kommer fram. Även om just mina barn faktiskt är sötast i hela världen, haha.


Jo, jag är på G* idag. Snart ska jag åka på kravlös utflykt. Och jag säger kravlös för att jag helt har lagt om mitt liv på gamla da´r. Förut skulle jag ha sprungit runt som en tok och plockat undan, satt igång tvättmaskinen, planerat middagsmat, tömt diskmaskinen, osv - innan jag åkte nånstans. Nu gör jag det när jag kommer hem istället. I bästa fall. Annars får herr B göra det. Låter kanske självklart, men för mig är det stort.


Å. Jag måste berätta om en sak som hände igår. Jag fick en hel bunt med hemmagjorda avslappningsskivor i present. Omsorgsfullt pysslade med. Det måste ha tagit en väldig tid. De kom från ett något oväntat håll. Det var det som var så rörande. Att söta herr G hade både tänkt på mig och skänkt mig tid av sin fritid. Jag brukar inte vara så bra på att ta emot presenter, men den här gången blev jag alldeles varm i hjärtat.


Nå. Spretigt inlägg. Ännu spretigare hår. Kanske bäst att piffa till sig lite när man ska ut bland folk. Och ole-dole-doffa bland mina blommiga klänningar.


*Kom just på en rolig anekdot om det här med att vara på G. Det var min kompis H på gymnasiet som inte hade förstått uttrycket. "Han har flera tjejer på G". Hm. Det finns ju inte ens så många tjejnamn på G, tänkte han. Varje gång. 


Bilden. Antingen blir jag världens sämsta mamma eller så blir jag världens bästa mamma. Det finns inga gråzoner. Förstås. För han är sin mammas son.

3 kommentarer:

  1. Tjejnamn på "G", det var ju jättekul ju!

    Cool bild! Du ÄR världens bästa mamma till DINA barn!

    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. ÄLSKAR kortet! *ler* Och jag blir glad å 15-åringens vägnar. Skrattade så jag kiknade åt att han inte lett sedan ni skräm thonom med Dinusariernas tid... :)))

    Många kramar

    SvaraRadera
  3. The eggman. Han är bäst.

    Spreta lagom du. Jag själv har bara en riktning. =D Härligt med kravlös utflykt. Och fu fan när man är övermätt - törstig - sockersugen - uppsvälld osv. Uff.

    SvaraRadera