bild

bild

onsdag 23 maj 2012

Vem skriver mitt horoskop?

Dagens horoskop för Kräftan:


Obeslutsamhet är något utmärkande för Kräftan. Kanske beroende på att du tagit på dig för mycket att göra.


Ouch! Ha ha ha.


Jag som ändå har avbokat precis idag. Vill jag säga till mitt försvar. Jag skulle nämligen till stan med en kompis. Men hon var här i går kväll med lilla bebben istället. På min och 15-åringens spontangrillfest.


- Kaaaan vi grilla idag? Frågade 15-åringen när jag tvingat med mig honom till grannbyn för att köpa frimärken på Ica.
- Klart vi kan! Sa snälla/matglada mamman och så norpade jag åt mig en chilikryddad flintastek för 15 kr på kort datum. Billigt och bra.
Varför det sedan slank med både potatissallad, majskolvar, tomater och halloumi vet jag inte riktigt.
- Ohoj, nu blev det visst helgmat mitt på blanka tisdagen! Tjoade jag lite överdrivet ironiskt. För om sanningen ska fram äter vi helgmat precis när som helst.
Men då sa 15-åringen någonting klokt:
- Grillat är ingen helgmat - det är en livsstil!


Det där med obeslutsamheten...
Gäller hur som helst inte bara idag. Jag verkar inte kunna bestämma mig för nåt nu för tiden. Och inte tillräckligt sällan blir det så att jag släpper alltihop om jag har två val. Varken hackat eller malet. En gnutta depression förstås, men mest beror det nog på att jag är så trött. Jag orkar inte tänka igenom saker och ting. Väga för och emot. Sånt gjorde jag på en nanosekund tidigare. Jag vet att folk alltid har tyckt att jag är impulsiv, men sanningen är snarare att jag har tänkt snabbt, haha.


Ett beslut som inte känns svårt alls är dock att ta bort det knallrosa nagellacket. Nu har jag experimenterat färdigt med min kvinnlighet. Så det så.



1 kommentar:

  1. Aj då!! Inget roligt alls det. Med tuppen. Men du har helt rätt - visst pickar han runt i de sälla jaktmarkerna?! Med alla sina 'brudar' ;)

    Ha en god dag Nettan! Kram

    SvaraRadera